Lycka

Jag blev så glad när jag kom till köket och hittade den här lappen på köksbordet!!!


Detsamma säger ju jag förstås!!!

Laddningsstation

24 oktober

Har röjt en del hemma och hittade då den här väggförvaringen. Fick en ide att göra en "laddningsstation" där jag kan samla alla saker som jag ständigt springer och letar efter... Gjorde hål på baksidan och trädde ut sladdarna, hängde den sedan i hallen ovanför ett uttag och så ligger telefonen och kameran i fickan medan dom laddas! Jag är jättenöjd!

Fin dag

24 oktober

Har jobbat hela helgen så det har inte varit så mycket tid över till datorn eller något pyssel. Försöker mest att komma iordning här hemma, röja i förråden osv.
Med den här bilden från vårt trädgårdbord så önskar jag er en fin dag!


Vardagens glädjestunder

Citat från min tankekortslåda: Vi måste försöka ta till oss vardagens glädjestunder. Här är en av mina härligaste stunder på veckan, en ridtur och en pratstund med en god vän i strålande sol.Vi rider på ett toppenställe som heter Uggletorp islandshästar utanför Linköping.


Mera höstmys

Här kommer mera bilder på höstmys/höstpyssel. Super enkelt men så fint; ett äpple och ett värmeljus!Badtunna

16 oktober

Helgen har vi tillbringat hos goda vänner som har sommarstuga i Hultsfred. Vi blev bjudna på god mat, gott vin, trevligt
sällskap och det bästa av allt var att få prova på att bada i deras badtunna. Det var så häftigt!!! Vi satt ute sent på kvällen , en stjärnklar natt och jättevarmt ångande vatten och det var frost i gräset. Vi fick också se månen komma upp bakom huset, en jättelyckad kväll.


Härlig tallrik

15 oktober

Den här härliga tallriken hittade jag på en loppis i Valdemarsvik. Budskapet är ju något som stämmer precis!!!

Vi har alltid mycket gäster i vår sommarstuga varje sommar och jag tycker det är jättekul.Passar också på att visa tallrikshyllan som hänger bredvid tallriken...blått och vitt är ju som bekant älsklingsfärgerna...
Alla tallrikar är inköpta på loppis eller auktion.


Samlar på servisen Klockor från Gefle, så är det någon som hittar delar till den säg till mig!!!


Snörtrassel fixat!

Ibland blir jag galen på alla snören som ligger i någon låda och trasslar ihop sig. När jag lagade mat häromdagen kom jag på att förpackningen till tomaterna kan ju bli en utmärkt förvaring till trassliga snören!


Laminatorspets

13 oktober

Många spetsdukar har jag och dom kan användas till mycket...min senaste ide är att laminera dom och använda dom som underlägg till glas ljuslyktor m.m.
Obs! Använd bara dom tunnaste spetsarna och stryk dom ordentligt så dom blir riktigt platta annars fastnar dom i laminatorn!!!


Höst

12 oktober

Nu är det verkligen höst! I går gjorde jag ett tappert försök att stänga igen sommarstugan för vintern men jag fick ge upp då regnet piskade hela dagen och jag var genomblöt till slut!

I dag var det strålande sol och jag passade på att plocka lite löv när jag gick en promenad. Hade en flaska klarlack som jag sprejade dom med när jag kom hem så här blev resultatet, lite kvällsmys...


Sockerkaksform

10 oktober

En lite småbucklig sockerkaksform kan användas till andra saker än en sockerkakssmet.

Jord murgröna och en meter spets och det blir något helt annat...
Favoritskor

Är barnsligt förstjust i gamla barnskor och här har jag hittat en bra plats för några av dom härliga slitna gamla skorna...


Hängande på ett härligt ladugårdsfönster som jag köpte på en riktig bonnauktion. Fönstret fungerar också som gavel till en säng som står på loftet i vår sommarstuga.


Mina egna små favoriter som jag faktiskt haft på mig när jag var liten!!! Dom står i trappan på väg upp till loftet.

Provdocka

7 oktober

I dag har min äldsta dotter och jag varit på en härlig loppisrunda med en massa roliga fynd. På Motala återvinning hittade vi den här härliga provdockan för 150 kr. Den får flytta med dottern till Stockholm tror jag...


Petflaskor i betong

4 oktober 2011

När jag var med på Bomässan var det många som ville köpa de här ljusstakarna och jag har fått många beställningar på dom. Det var inte så många som från början såg att de var gjorda i petflaskor och blev förvånade när jag berättade...


Spets och betong är härliga kontraster!

Grova rep är alltid användbart och en klar favorit hos mig!


Jag använder lite olika saker att trycka ner för att få plats med ett värmeljus, här har jag använte en kakform.


Fågelbad

Jag blir så glad när jag ser den här blåmesen komma och bada i mitt betongfågelbad varje dag. Bilden är tyvärr lite suddig då jag inte kan gå så nära för då skrämmer jag bort den.


RSS 2.0