"Gå bort presenter"

27/4 2013
 
Tog på mig uppdraget att fixa presenter när vi skulle på tjejträff i går, en uppgift som jag alltid tycker om att göra!
Det är roligt att verkligen tänka ut något som passar personen som ska ha presenten, och den här gången pysslade jag ihop saker till en som älskar katter och musik.
 
Så här blev resultatet med en tavelram och ett tyg med noter på. Båda sakerna är inköpta på IKEA.
 
 
Sprayade ett gummidjur och ett lock på en glasburk med hobbyfärg. Fyllde sedan burken med värmeljus.
 
Hon fick också en skål som jag gjort av en LP skiva.

Lite galet eller?

21/4 2013
 
Fortsätter mina lite galna sprayprojekt! Hade några oanvända musfällor i trä kvar på landet, de fick lite vit sprayfärg. Passar perfekt för att sätta fast recept eller som hållare för kvitton m.m.
 
Bara för att skoja till det lite så sprayade jag en katt i plast och satte fast på den ena...
 
 

Sprayade plastdjur

16/4 2013
 
Får du ta några av barnens leksaksdjur? Om inte så köp en påse användbara plastdjur för en tia på loppis!
 
Nu har en del av de loppisfyndade plastdjuren jag sprayade häromdagen torkat. Locken på glasburkarna har fått samma färg och djuren har jag limmat dit när allt har torkat i några dagar.
Eftersom mina barn är stora nu så får det här bli presenter till några andra barn...

Fixardag

14/4 2013
Äntligen blev det några grader varmare ute och lusten att fixa en massa saker kom tillbaka!!!
Började röja i mitt pysselrum, medan mannen putsade alla fönster. Bra fördelning eller hur? Min svaga sida är att när jag ska städa hittar jag på en massa nya projekt, i dag sprayade jag en massa saker som väntat på vårvärmen eftersom jag måste vara ute när jag gör det. Bilder kommer snart då allt torkat.
Rensade lite i kylen också och där fanns några förvuxna vitlökar...passar fint ihop med tulpanerna vi fick av gårdagens gäst.
 

Kuddslipsar

12/4 2013
Håller på att förbereda inför nästa bidrag till tidningen, den här månaden blir det gamla slipsar som ska komma till nytta på ett annorlunda sätt.
 
 

Spa på Sätra brunn

6/4 2013
Blev medbjuden på spa till Sätra brunn av min goda vän Arja. Det var en jättemysig vistelse med gott sällskap av sex damer till, några var helt nya bekantskaper för mig. Alltid trevligt att få lära känna nya människor.
Sätra brunn ligger utanför Västerås och är en gammal kurort, värt ett besök! Det fanns bassäng, bubbelpool, ångbastu, vanlig bastu, gym, behandlingsrum osv. Mycket trevlig personal.
Min vistelse blev ju lite annorlunda eftersom jag inte kunde äta så mycket (doktorns order...) men det var ju värt att åka iväg ändå för det var verkligen vad kroppen behövde!
 
Galningar i bubbelpoolen med en välgörande mask!
 
 

Kvalitetstid

5/4 2013
 
Haft lite kvalitetstid med yngsta dottern då hon inte bor hemma, mysigt att göra något tillsammans. Vi gick till Valla och återupplevde gamla minnen från ridskolan där ridkarriären började på shettisen Anton. Senare blev det flera tävlingar i Valla med egna hästen Walking Beauty, och en hel del rosetter!
Vi avslutade med en god lunch på Värdshuset i Gamla Linköping.
 
Hälsade också på getterna precis som vi gjorde när hon var riktigt liten...

Oj vad tiden rinner i väg....

4/4 2013
Oj vad tiden runnit i väg!!!
Påskafton blev en trevlig dag med släkten på landet och vi åt en god påsklunch tillsammans. Det blev också en promenad i solen och all snö (vilket känns jättekonstigt vid påsktid)
Äggletning får vi ju hoppa över nuförtiden då barnen är så stora...saknar den tiden...
 
Annandag påsk fick jag åka in till akuten då jag fick samma känningar i magen som när jag opererades i december och hade ett hål i tarmen. Blev jätterädd och hann tänka en hel del...vill inte!!! Min man skjutsade mig och var med mig hela tiden, väntan på en läkare var otroligt lång 16.00-23.00 suck. Det var så många patienter och mycket att göra och jag har full respekt för alla som jobbar och sliter allt vad dom kan.  Jag låg där och tänkte att förra gången när jag var så allvarligt sjuk så gick ju jag före alla andra...Min syster som jobbar på röntgen kom också och sällskapade när hon slutat sitt jobb.
Som tur var så blev det ingen operation den här gången, jag blev satt på soppdiet i några dagar för att rensa ut i tarmarna och nu håller vi tummarna att det inte brister igen!
 
Bukett från min älskade livskamrat som jag haft sedan 1979!
 

RSS 2.0