Betongkorg

1/8 2013
 
Bloggen har fått stå tillbaka ett tag...Den senaste tiden har jag pendlat mellan landet och jobbet för att få ut det bästa möjliga av sommaren. Det är nog kanske dags att skaffa en bärbar dator för att kunna uppdatera lite oftare. Ska fundera på saken...
"Mostermia i betongfabriken" har äntligen blivit verklighet igen! Har fått så mycket inspiration igen och framförallt provat en massa nya saker!
Här är en ny ide jag fått och provade den i veckan:
 
Doppade en spetsduk i betonghinken och här är resultatet! På kvällen provade jag att sätta ett ljus i och hade den på grusgången, skenet/mönstret blev så fint!
 
En annan spetsduk lade jag på en hjärtform och ska så småningom prova att sätta en ljuskedja i den.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mia du är fantastisk.Detta måste bli dit jobb på heltid. Kram från din idé beundrare.

2013-08-03 @ 06:34:55
Postat av: Anonym

Mia du är fantastisk.Detta måste bli dit jobb på heltid. Kram från din idé beundrare.

2013-08-03 @ 06:34:56
Postat av: Ina

Gud, vilka fina grejer du gör! :) Måste bara fråga vart du köpt hjärtformen som du lagt spetsduken över :) och är det finbetong du har doppat dukarna i? Och sista frågan: behöver man blötlägga dukarna innan dom åker in i betongsmeten? :)

/ nybörjaren :)

Svar: Hej och tack!!! Hjärtformen är en lampa från IKEA som jag köpt på loppis. Det är finbetong som jag använder och jag blötlägger alltid dukarna annars blir betongen så torr och smulig. Lycka till nu!!! Med vänlig hälsning Mia Pettersson
mostermiasfyndigheter.se

2014-03-31 @ 12:05:01
URL: http://inas.se
Postat av: Sandra

När du har hjärtformen lägger man ner duken i den och sedan häller på betongen? Tycker det är jättefint och ska nog försöka mig på det :)

Svar: Tack!Jag har en hjärtform i plast och doppar duken i ganska lös betong. Lägger sedan på duken och formar till den ovanpå hjärtat och låter den ligga 3-5 dagar. Vattna ofta! Lycka till!
mostermiasfyndigheter.se

2014-05-26 @ 17:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0