Glad påsk allihop!!!

30/3 2013
 
Vill önska er alla en Glad påsk!!! Nu är bordet i köket förberett för att börja duka med glas och porslin.
 
 
 

Äggljus

29/3 2013
 
Ljushållare som går att koppla ihop inköpta på IKEA för många år sedan har kompleterats med flera från olika loppisar. Nu kan jag göra flera olika former på bordet när jag dukar och så här till påsk finns det tillräckligt många så att det passar att göra en äggform. Har fyllt upp med blommor ägg och värmeljus.
 
 
 

Ulliga kycklingar

27/3 2013
 
Var på Blomstertorget i dag för att köpa påskliljor och tulpaner. Hittade också de här urgulliga kycklingarna som jag inte kunde motstå! Det blev några stycken som fick följa med hem...
 
 
 
 
 
 
 
 

Värphöna

26/3 2013
 
Här har jag tagit en liten konserveringsburk och limmat på en plasthöna från barnens "gamla leksaksförråd" och så några små godisägg förstås...
 
 
 

Alternativa påskägg

26/3 2013
 
Ett alternativ till vanliga påskägg kan vara glasburkar/konserveringsburkar som man fyller med påskgodis. Här har jag klämt fast virkade dukar under locket som dekoration. Kanske något att ta med som present om du är bortbjuden i påsk.
 

Påskpyssel

21/3 2013
 
Ett enkelt sätt att marmorera ägg på är att ta på vanliga enkla plasthandskar några droppar färg i handen  och så rulla äggen mellan händerna.
 
 
 

Lampor

15/3 2013
 
Lite enkla pysseltips på loppisfyndade lampor kommer här.
En fjäderlampa till påsk, kanske du vågar lite mer färg på fjädrarna? Eller en lampa där jag limmat på sidor ur en gammal inaktuell kartbok.
 

Vackert men när ska det bort?

10/3 2013
 
Det är ju otroligt vackert på baksidan av vårt hus på landet men nu börjar jag undra ...när ska snön försvinna? Vill ha vår!
 
 
 
 
 
 
 
 

Var alltid flitig

7/3 2013
Ja vad ska man säga om det här loppisfyndet...haha. Kunde inte låta bli att köpa detta härliga pennskrin, passar nog bra på landet bland alla gamla saker.
 

Lampa

4/3 2013
Två missfärgade  bordslampor fick ett uppsving när jag på den ena målade foten med svart griffeltavelfärg. Tänkte skriva lite olika saker på den så småningom, bara att sudda ut och skriva något nytt... Skärmen limmade jag på sidor ur en gammal bok/bibel (rev dom i små delar först) På den andra gjorde jag tvärtom.
 
 

Loppis i morgon

2/3 2013
Nu har jag blivit övertalad att boka bord till en pryl och loppmarknad här i Linköping i morgon 10.00-15.00.
Har packat hela dagen och resutatet blev en full Volvo! Känns lite pirrigt för det här är inte riktigt min grej, men jag får god hjälp av min syster och en god vän så då känns det lite lugnare...
 

Nyckelschack

1/3 2012
 
Olika sorters billiga sckackbräden finns det i stort sett på alla loppisar.   
Nu har jag gjort ett bord på en pedistal, en bricka och så blev det en nyckeltavla också. Lite galen och väldigt annorlunda...
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0