Äntligen betong igen!

15/4 2014
Nu håller jag tummarna för att det inte ska bli några minusgrader så jag kan börja på allvar med betongen igen! Som jag har längtat!
Har flera beställningar som jag ska ta itu med allra först, det är flera som är intresserade av mina stora fågelbad med hjärta i. Har också provat att lägga virkade dukar i lös betong och göra krukor/lampor.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! Först vill jag bara säga att jag tycker du gör fantastiska saker!
Hur tåligt är sakerna man gör i betong? Håller de att stå ute?
Kan man ha värmeljus i småskolorna gjort på dukar?
Med vänlig hälsning, linda

2014-04-16 @ 22:25:22
Postat av: Anonym

Hej och tack! Saker i betong är riktigt tåliga för att ha både inne och ute, jag har värmeljus i och det fungerar bra. De kan bli lite kantstötta om man kommer emot med något hårt. Jag har provat att ha sakerna med virkade dukar som jag doppat i lös betong ute hela vintern och de har klarat det bra. Ibland har jag doppat dukarna två gånger när jag gjuter om jag märker att de är lite "sladdriga". Lycka till och hör gärna av dig igen! Mostermia

2014-04-16 @ 23:28:20
Postat av: Linda

Hej igen:-)
Hur lös skall jag göra betongen?
Klär jag in tex en hink med plast innan jag lägger mina dukar på det?
Hur får jag de så där väckde?
Du inspirerar mig så mycket!


Svar: Hej och tack!Jag gör betongen som "lös" gröt när jag använder dukar, blötlägger dom i vatten innan. Jag brukar inte plasta in något innan utan lägger direkt på hinkar/krukor m.m. Snurra runt krukan/hinken och forma till vecken för hand, det tar en stund att få till dem på ett bra sätt...Jag låter alltid betongen stå 3-5 dagar innan jag lossar på sakerna. Vattna några gånger under tiden och täck med plast. Lycka till!
mostermiasfyndigheter.se

2014-05-03 @ 17:18:45
Postat av: Linda

Hur länge skall tex dukar "brinna"?

2014-05-03 @ 19:10:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0