Känns inte bra...

9/2 2014
 
Tänk att det passerat så många veckor sedan jag orkade skriva här...mitt senaste inlägg var i slutet på September. Mina krafter har gått åt till annat än att hinna med bloggen.
Under några hektiska höstmånader 2013 jobbade jag på tre olika jobb och skrev för en tidning, ja ni hör ju att det var ganska ohållbart...Så dök det upp ett ledigt jobb och för första gången i mitt liv (54 år gammal!) skrev jag ett CV med hjälp av äldsta dottern. Var på intervju och fick jobbet!
Så nu jobbar jag bara på ett jobb och det räcker gott för det är en del nytt att sätta sig in i, men det känns rätt och det är det viktigaste.
Saknar ju givetvis alla goa människor jag jobbat med på alla jobb jag haft men det är många som hör av sig och vi träffas en del och det är jag väldigt glad för!
Julen som egentligen är min bästa pysselmånad kom lite i skymundan i år, men någon bild lyckades jag fånga på dukningen och julgranen.
Bättre sent än aldrig kanske man kan säga...
 
 
Nu hoppas jag på att kunna ta nya tag och att ni som följer mig inte gett upp!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulla Göransson

Roligt att du är tillbaks på banan. Jag undrade vad som hänt dig. Grattis till nya jobbet. Ulla

Svar: Tack Ulla! Roligt att du följer mig, nu hoppas jag på att orken och skapandet är tillbaka för lång tid framöver! Kram Mia
mostermiasfyndigheter.se

2014-02-13 @ 10:53:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0