Betongsaker

28/5 2014
 
Har fått frågan om jag inte kan lägga ut mer bilder på vad jag gör i betong. Här kommer en del...mer bilder kommer så småningom. Har många fågelbad som ska brinna klart, både rabarber och med hjärtan.
Jag är jätteglad för alla frågor och beställningar jag får! Ni är alltid välkomna att höra av er!
 
Ibland så är inte formarna och jag helt sams och en hel del saker ligger på Återvinningens betonghörna..
För att alla ska bli nöjda så säger jag alltid att jag gör flera exemplar och så får man komma och titta och välja från det som finns så inte förhoppningarna blir för stora.
 
Titta gärna igenom tidigare inlägg här på bloggen om det är något som du är intresserad av!
 
 
 
 
 
 
 
Det finns många olika sorters krukor utifrån hur dukarna jag doppar ser ut...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BETONGKRUKOR AV FROTTEHANDDUKAR

25/5 2014
 
Äntligen har jag fått till två betongkrukor av frottehanddukar! Det kommer att bli många fler!
 
 
 
 

Speglar och underlägg

22/5 2014
Pysslar på för fullt inför tisdagen! I går blev det hobbyspray på en massa små speglar. Använder några smådukar (som är fläckar på eller är missfärgade) som schabloner. Speglarna blir fina som underlägg till ljuslyktor.
 
 
Blev lite laminering av underlägg också framåt nattkröken...kom i säng halv två!
Det är ju så himla kul att pyssla!!!
 
 
 

Sockersockersocker

19/5 2014
Har inte hunnit skrivit på några dagar nu för jag har jobbat extra på mitt jobb och på det förra jobbet, och som vanligt en del andra projekt...många sena kvällar blir det...
Håller på att fixa till den 27/5 då jag ska vara med på en utbildningsdag för sjuksköterskor här i Linköping. Min uppgift i det hela är att visa spets och betong som jag gjort, ska bli jättekul!
Spetsdukar och socker i hela huset kan man säga....här är det senaste jag gjort i veckan:
 
En ljuskedja bakom kan bli fint.
 
 
 
 

Halkskydd i betong

13/5 2014
 
Då vi har väldigt trångt och litet inomhus i sommarstugan så behövdes det förvaring för alla grilltillbehör och trädgårdssaker.
Har samlat på mig några slitna "gratis" lastpallar för att använda som utegolv på baksidan av friggeboden, och där har vi ställt några förvaringslådor.
Nu har det regnat i flera dagar och jag upptäckte att lastpallarna blev väldigt hala att gå på...Funderade på en lösning och kom på att jag doppat några dukar i betong för ett tag sedan, de skulle egentligen vara till ett annat projekt men nu fick de fungera som halkskydd på lastpallarna istället.  Fungerar jättebra!
 
 
 
 
 

Madrasstyg

11/5 2014
 
Har letat efter detta tyg hur länge som helst och blev därför så glad när jag gick förbi Textilbutiken här i Linköping och fick se att de hade både kuddar-vetevärmare-nackkudde i detta tyg!
Kommer att bli så fint i vår gamla järnsäng som vi har på loftet!
 
 
En av de boende på en LSS verksamhet där jag arbetat har sin dagliga verksamhet i Textilbutiken och därför känns det extra roligt att handla där.
 
 
 

Betongdag

9/5 2014
 
Håller på med ett speciellt uppdrag och det känns jättekul att hålla på med betongen just nu!
Har visst förbrukat 100 kg på två veckor...
Mina absoluta favoriter är sådana här hjärtan som jag gör av spetsdukar.
 
Går att ha både ute och inne, ljuskedja eller levande ljus bakom blir en fin effekt.
 
 

Växtkraft

9/5 2014
 
Efter ett ihållande regn i flera dagar kom äntligen solen fram när jag var på landet i dag.
Nu växer det så det knakar i naturen. Äppel-körsbär-plommon blommor på en gång. Så otroligt fint det är och man är alltid lika förundrad varje år.
 

Är glad över armeringsjärnen vi satte upp förra året lite utanför uterumstaket. Nu klättrar både humle och klematis för fullt och bildar lagom till sommaren en tät naturlig vägg.
 
 
 

Sista påskliljorna

3/5 2014
Nu sjunger påskliljorna på sista versen...tänk att man tycker att de är så fina när de börjar dyka upp i affärerna men snart så längtar man efter andra vår och sommarblommor.
De här påskliljorna har stått sig länge i en tygpåse som jag fyndade på loppis för 10:-! Tror egentligen att den ska användas till bröd, men eftersom det var lite samma stil som köksgardinen och kuddarna i kökssoffan så fick den användas till blomkruka istället...
Den vita blombänken är ett auktionsfynd som jag målat, går i samma stil som kökssoffan.
 
 

RSS 2.0