Renovering

24/2 2015
 
Tiden går ju alldeles för fort och allt är rörigt här hemma efter att snickaren är klar. Känner mig lite stressad över att man jobbar och inte riktigt orkar fixa en massa saker när man kommer hem efter jobbet, och de lediga dagarna går åt till andra "måsten". Skulle behöva vara ledig i två veckor och bara röja och sortera i lugn och ro.
 
Så här blev väggar och golv i vårt nya sovrum, vi är så nöjda. Allt det gula är borta och det blev ett helt nytt rum!Fler bilder kommer efter helgen då vi burit upp sängen och övriga möbler.
 
På väggarna är det vit panel och golvet är "plankor" som ser ut som drivved, riktigt snygg grå färg.

Ibland måste jag åka ut till landet och stressa av, det finns inget finare än en solig dag därute.
Alltid mycket mer snö därute mot i stan.
 
Förra tisdagen föll jag för trycket och en sådan här slank förstås ner;
 
 

Gamla Linköping

2/2 2015
I går blev det en lång fika och pratstund med bästa vännen Katja på Dahlbergs cafe i Gamla Linköping.
Otroligt vacker miljö med all snö!
 
 

Inspirationen har varit som bortblåst!

1/2 2015
 
Min blogg har varit lika bortglömd som den här rödlöken jag hittade längst in i kylskåpet...Tycker faktiskt att den är rätt så vacker som den är, så istället för att slänga den så fick den fick överta platsen i julens hyacintvas!
 
Ni är många som hört av er och undrat vart jag tagit vägen eftersom jag inte skrivit på bloggen på så länge.
Det har varit en tuff tid i slutet på 2014 och början på 2015 så all min inspiration och kreativitet har varit som bortblåst... Har inte ens gått in i mitt älskade pysselrum på flera veckor...
 
Men nu har det vänt igen och jag har tagit tag i en massa saker som bara väntat på att bli gjorda och det känns så himla bra!
 
Vi har äntligen börjat renovera och river ner tapeter för fullt här hemma. Vi ska byta ut alla innedörrar och blev nästan lite chockade över att det kan vara 12 stycken i ett radhus! Vi kommer att ta hjälp av en snickare för en del av jobbet med renoveringen. Är bekvämligheten ett ålderstecken kanske? Förr gjorde vi ALLT själva...
 
Det vi tyckte var jättesnyggt 1999 när vi tapetserade sovrummet kan man inte förstå i dag!
Mycket gult / terrakotta och alla dessa bårder, kommer ni ihåg?
Dags för ännu en tur till soptippen!
 
 
 

RSS 2.0